Herover Je Leven!

Pak Je Kans Met De Gratis 6 Weken Challenge

De Take Back Your Life

GRATIS 6 WEKEN CHALLENGE

in UITHOORN

DE CHALLENGE START OP:

24 JULI en 14 AUGUSTUS

NOU, HOE WERKT DE 6 WEKEN CHALLENGE

PILAAR 1

Effectieve Korte Workouts

Ons kracht trainingssysteem is gericht op het efficiëntst mogelijk werken van je lichaam, zodat je vet verbrand, spieren opbouwt en je geweldig voelt! Ons doel is om het maximale resultaten te behalen met minimale tijd die je aan trainingen besteed. Daarom trainen we 3x per week 45 minuten.

PILAAR 2

Persoonlijk Voedingsplan

We zullen je helpen een voedingsplan te maken dat bij jou levensstijl past. We maken het heel eenvoudig, gemakkelijke uitvoerbaar en helpen je voedingsmiddelen te vinden die je lekker vindt, zodat het niet alleen haalbaar is, maar ook plezierig. We passen het elke week aan waar nodig, zodat je week na week resultaten ziet.

PILAAR 3

Coach en Community

Je hebt niet alleen ons wanneer je in de sportschool traint, maar je kunt ook contact opnemen met je persoonlijke coach. De coach staat voor je klaar, voor de mensen die een stok achter de deur nodig hebben. We hebben een privé groep waar je wekelijks incheckt om overwinningen te vieren en belangrijke onderwerpen te bespreken om je op het goede spoor te houden.

PILAAR 4

Schitter, Domineer & Voel je Geweldig!

De beschikbare tijd om je op jezelf te richten is niet langer een zorg...

Deze 6-weekse Challenge zal je niet alleen klaarstomen voor succes, maar zal je ook helpen om de beste versie van jezelf gedurende het hele jaar te BLIJVEN!

ECHTE LEDEN.

ECHTE RESULTATEN.

Jullie vragen je waarschijnlijk af of deze uitdaging de juiste keuze is voor jullie en of het jullie daadwerkelijk zal helpen om de resultaten te zien waar jullie naar op zoek zijn - en dat is terecht!

Ik wil dat jullie iets weten...

We zijn er voor jullie, en nog belangrijker, al onze leden zijn er voor jullie - we zijn een familie.

Feit is dat veel van onze leden hieronder dezelfde scepsis en twijfel hadden toen ze begonnen met hun transformaties met ons.

Maar kijk gewoon naar de resultaten die ze hebben bereikt met de ondersteuning van ons programma...

Dit programma is zo gestructureerd dat het jullie klaarstoomt voor maximale resultaten.

LET OP: Bekijk slechts een paar van onze GEWELDIGE familieleden die deel uitmaken van Team Champ - het zijn ECHTE mensen, net als jullie, met hun eigen unieke verhaal :)

HIER IS WAT JE KRIJGT

💪🏽 6 weken Team Training Metabolische Workouts

🥑 Heerlijk Voedingsplan en Boodschappenlijst

👏🏽 Volledige Verantwoordelijkheid, Motivatie & Ondersteuning

👫 Gemeenschap en Familie met dezelfde mindset

✅ Uitgebreide Volledige InBody Scan

💥 HET ALLERBELANGRIJKSTE - Resultaten en een gezondere levensstijl

We weten wat je nu denkt...

"Wat maakt deze 'Take Back Your Life GRATIS 6 Weken Challenge' anders dan al het andere fitness 'lawaai' dat opduikt in mijn sociale media en inbox?"

En eerlijk gezegd, dat is een geweldige vraag om te stellen...

Dit programma is geen kopieer-en-plakroute die we aan jou en alle andere deelnemers geven... Elk programma is anders, specifiek opgebouwd om bij jouw levensstijl, behoeften, wensen en doelen te passen!

Nu, als je dit deel van de pagina daadwerkelijk aan het lezen bent, ga ik ervan uit dat je iemand bent die moeite heeft om tijd te vinden om te trainen, MAAR wel klaar is om de focus weer op JEZELF te leggen ;)

We begrijpen dit volledig en respecteren dit --- We weten dat het moeilijk is om tijd en motivatie te vinden, vooral als je je richt op de dagelijkse verantwoordelijkheden van het leven...

...Maar we vinden dat het nu tijd is dat JIJ voor JEZELF zorgt! Daarom hebben we een programma bedacht voor iemand zoals jij...De Take Back Your Life GRATIS 6 Weken Challenge.

Hoe het werkt, is eenvoudig...Claim je GRATIS [Geheel Vrijblijvende] Consultatie om te zien of dit programma geschikt is voor jou.

​​Volg de begeleiding van je toegewijde Gezondheids- en Fitnesscoach.

Doe 3-4 van onze energieke workouts van 30 - 45 minuten per week gedurende 6 opeenvolgende weken.

Volg mijn eenvoudige en aanpasbare maaltijdsplannen waardoor gezond eten plezierig word.

Houd je resultaten bij tot het einde van het programma.

​​SCHITTER, VOEL JE GEWELDIG & NEEM JE LEVEN TERUG!

EEN GEBREK AAN TIJD IS GEEN PROBLEEM MEER - LATEN WE JE EEN STERKE 💪🏽 START GEVEN!

Succesverhalen en daar komen er elke dag meer bij... Ben jij de volgende?

Wij steunen jou volledig zolang jij 100% toewijding toont! Ons ultieme doel is om jouw work-outs zo episch mogelijk te maken en jou volop te laten genieten. We zullen er alles aan doen om jou te ondersteunen en we hopen dat je bij ons blijft. Maar maak je geen zorgen, er is geen druk om te blijven!

⚠️ Maar ik zal je alvast verklappen; de meeste mensen zijn zo gek op onze trainingen en community dat ze blijven. Je bent gewaarschuwd.⚠️

Auteursrecht 2023 | Team Champ | Privacybeleid | Alle rechten voorbehouden
Deze site maakt geen deel uit van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier, in welke vorm dan ook, goedgekeurd door Facebook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc. Het aanbod is voor Nieuwe en Huidige Leden en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.